Szállítás/Fizetés

Üdvözöljük webáruházunkban!

MANNOL ALUFELNI FELÚJÍTÓ SZETT

MANNOL ALUFELNI FELÚJÍTÓ SZETT
MANNOL ALUFELNI FELÚJÍTÓ SZETT
A csomag tartalma:
1db javító ragasztó
1 db ezüst ötvözet (rezgésálló)
1 db csiszolópapír(1000-es)
1 db csiszolópapír(400-as)
2 db tisztítókendő
1 db kesztyű
2 db alkoholos előkészítő kendő
2 db műanyag spatula
Bővebben
Raktáron
3 300 Ft
Részletek
A Mannol 9802 Alloy Wheel Repair Kit kiválóan alkalmas kavicsfelverődések, karcolások, kisebb horpadások, szerelés során keletkező sérülések, polírnyomok és egyéb károk tartós helyreállítására könnyűfém felniken, acélfelniken, dísztárcsákon és sok egyéb hasonló anyagú tárgyon. A készlet a javításhoz minden szükséges eszközt tartalmaz.

Használata:

1. A károsodott könnyűfém felnit tisztítsa meg. Az éles sarkokat és egyenetlenségeket a sérült felület körül távolítsa el.
2. Keresse meg a javítandó felületet. Kisebb sérülés esetén nedves csiszolópapírt használjon a javítás helye körül lévő kontúrok eldolgozására, majd lakkozza a felületet.
3. Nagyobb károk vagy lyukak esetén keverje össze a javító ragasztókat: a szükséges ragasztómennyiséget nyomja ki egy gumi /műanyag lapra, majd keverje össze a két ragasztó komponenst a mellékelt spatulával, míg egy tömör, szürke masszát nem kap (a masszát 2-4percen belül ragassza fel).
4. Javítás: a kapott masszát vigye fel a sérült felületre és hagyja hatni 15 percen át.
5. Kontúrok simítása: nedves csiszolópapírt használjon a kontúrok és a javított felület összedolgozására. Ha szükséges, ismételje meg a 2. lépést.
6. Lakkozás: a javított felületet tisztítsa meg és egy ecsettel vigyen fel rá egy vékony lakkréteget. A lakkot hagyja 1-2 órán át száradni, mielőtt újra használja a járművet. A teljes kikeményedési idő 3 nap.
Adatok
Gyártó
MANNOL
Márka
MANNOL
Szállítási idő
1-4 munkanap
Cikkszám
9802
Hasonló termékek