Szállítás/Fizetés

Üdvözöljük webáruházunkban!

ÍZZÓ 12V H7 OSRAM NIGHT BREAKER PLUS

ÍZZÓ 12V H7 OSRAM NIGHT BREAKER PLUS
ÍZZÓ 12V H7 OSRAM NIGHT BREAKER PLUS
Raktáron
8 539 Ft
Részletek

Leírás:

Az Osram Night Breaker H7 továbbfejlesztett változata, az Osram Night Breaker Plus H7 most dupla csomagban verhetetlen áron lehet az Öné!

Ha elege van a vakoskodásból és szeretné elérni, hogy gépjárműve fényszórója a lehető legnagyobb, de a KRESZ szerint elfogadott megvilágítási szintet biztosítsa, az új Osram Night Breaker Plus H7 fényszóró izzókat Önnek találták ki. Az új Osram Night Breaker Plus családnál az Osram sikeresen kiküszöbölte az első szériára - és általában a 100%-os autó fényszórókra - jellemző korai meghibásodásokat, melynek köszönhetően az Osram Night Breaker Plus H7 akár 50% hosszabb élettartammal rendelkezik, mint a korábbi sorozat. Az új Osram Night Breaker Plus H7 mintegy 90%-al több fényt biztosít, mint a normál fényszóró izzók. Az akár 35 méterrel hosszabb fénykévének köszönhetően jelentősen hamarabb észlelhetők az akadályok és veszélyek - ez további időt ad a reagálásra, ami életeket is menthet!

Az új Osram Night Breaker Plus H7 akár 10% fehérebb fénye növeli a vezetési komfortot és csökkenti a veszélyes szemfáradást.

Adatok
Gyártó
OSRAM
Márka
OSRAM
Szállítási idő
1-4 munkanap
Cikkszám
64210NBP
Hasonló termékek