Szállítás/Fizetés

Üdvözöljük webáruházunkban!

WYNNS OLAJRENDSZERTÍSZTÍTÓ ÉS KARBANTARTÓ ADALÉK 325ML

WYNNS OLAJRENDSZERTÍSZTÍTÓ ÉS KARBANTARTÓ ADALÉK 325ML
WYNNS OLAJRENDSZERTÍSZTÍTÓ ÉS KARBANTARTÓ ADALÉK 325ML
Raktáron
3 500 Ft
Részletek

Leírás:

Az adalék sűrítmény tisztítja és karabntartja a motorok és hidraulikus beren- dezések rendszereit. A szennyeződéseket eltávolítja és megelőzi azok kiala- kulását. Semlegesíti az égés során keletekezett savakat. Tisztítja a dugattyú- gyűrűket és szelepeket. A foganyttúsház súrlodó alkatrészeit tisztítja. A motor és hidraulikus-egységeket hatásosan tisztítja, a szennyeződéseket lebegésben tartja. Az olajcserekor visszamaradt szennyeződéseket leköti, így azok a friss olajban nem kerülnek bele. A katalizátort nem károsítja. Alkalmazható az összes benzin és diesel üzemű motorokhoz, turbófeltöltővel vagy anélkül. Hidraulikus rendszerekhez sebesség- váltóművekhez és differenciálművekhez is alkalmazható. Automata sebességváltóhoz nem használható!
Adagolása: 1 flakon tartalma 3-6l motorolajhoz elegendő. Az adalék az olajcsere előtt alkalmazandó. Járassa a motort 10-20 percig vagy 10-20 percet autózzon. Állítsa le a motort és engedje le az olajat, cserélje ki az olajszűrőt. Töltse fel a rendszert friss olajjal.
Veszélyes anyagok: Üzemanyag, gázolaj: 60-80% Cink alki foszforidit: 01-05% R 40: Maradandó egészségkárosodást okozhat Lenyelve ártalmas, aspiráció esetén tüdőkárosodást okozhat. Gyermekektől távol tartandó. S 23.2: Gőzt nem belélegezni. A bőrrel való érintkezés kerülendő. Megfelelő védőruházatot és kesztyűt kell viselni. Lenyelés esetén hánytatni tilos, azonnal orvoshoz kell fordulni és megmutatni az edényzetet vagy a címkét.

Adatok
Gyártó
WYNN'S
Márka
WYNN'S
Szállítási idő
1-4 munkanap
Cikkszám
WYN47244
Hasonló termékek